Vesti din Italia

Octombrie 21, 2011 at 7:23 pm Lasă un comentariu

Multumesc tuturor celor care au citit blogul nostru in ultimele zile si care sunt alaturi de noi, atat cu informatiile transmise pe mail, cat si cu diferite sume de bani care au „intrat” in conturile deschise pentru Stefania.

Suntem din nou acasa, la Ioana (gazda noastra din Cluj, care ne-a devenit si buna prietena) si care ne ajuta, asa cum poate si careia vreau sa ii multumesc, inca o data, cu aceasta ocazie.

Atat eu, cat si Stefania, suntem destul de obosite, dupa tratamentul pe care l-am facut in ultimele 2 zile – 14 ore de perfuzie pentru un copil de un an si 3 luni e destul de mult, dar ne rugam la Dumnezeu ca organismul ei sa lupte si sa putem continua tratamentul cat mai mult timp, astfel incat sansele de salvare a rinichilor sa creasca cat mai mult.

Astazi am primit si un document pe care il asteptam cu nerabdare de mai bine de o saptamana – scrisoarea de la clinica din Genova, Italia, care sa ne confirme faptul ca suntem acceptati pentru interventia chirurgicala si tratament in cadrul clinicii si costurile acesteia.

Din pacate, odata cu scrisoarea a venit si o veste… neasteptata. Desi la prima discutie ni s-a spus (ce-i drept verbal) ca interventia chirurgicala costa in jur de 10000 EUR, avand in vedere faptul ca vor fi doua interventii chirurgicale (nefiind posibila interventia chirurgicala pe ambii rinichi simultan), costul estimativ al „pachetului” (analize preliminare, tratament pre si post operator si cele 2 operatii) se ridica la 22800 EUR.

Speram si luptam, in continuare, asteptam vesti si de la celelalte clinici pe care le-am contactat si va rugam, in continuare, sa ne sprijiniti, cu popularizarea cazului nostru catre oameni cu suflet mare, astfel incat copilul nostru sa poata rade din nou.

Multumim,

Mirela

Reclame

Entry filed under: Evolutie. Tags: .

O sansa pentru Stefania – Povestea noastra 26 oct 2011…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ajutor pentru Stefania

Va rugam sa ne ajutati, cu un sfat, cu o experienta, cu o suma de bani, cat de mica, sau macar transmiteti cat mai multor persoane un link catre blogul nostru, pentru a da o sansa la viata acestui copil si o sansa de a ne bucura, pe noi toti, cu zambetul ei. Multumim, din suflet de copil

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 4 urmăritori


%d blogeri au apreciat asta: