…si mergem mai departe

Noiembrie 1, 2011 at 8:13 pm Lasă un comentariu

Cu ajutorul vostru, al celor care au citit sau auzit despre noi, ne recapatam increderea si speranta ca soarele va rasari din nou si pe strada noastra, iar Stefania ne va oferi, tuturor, acel raset sanatos si nevinovat. Iar noi, cu siguranta, il vom impartasi cu voi, pentru ca singuri cu siguranta nu am fi reusit.

Odata cu popularizarea cazului si blogului nostru, am primit mai multe informatii, despre mai multe clinici, din Franta, Turcia, Mexic. Am contactat aceste clinici, suntem in discutii cu echipe de medici de acolo (in diferite stadii), ni s-au cerut mai multe documente traduse (acum suntem in faza de a traduce aceste documente) , dar pana la obtinerea unui raspuns final sunt mai multi pasi de urmat. Ne bucuram insa de faptul ca Stefania raspunde in continuare la tratament (desi ni s-a recomandat o atentie sporita, deoarece virozele specifice perioadei o pot afecta si ne pot impiedica sa urmam tratamentul).

De asemenea, cu ajutorul vostru am reusit sa strangem aproape jumatate din suma necesara pentru operatia in Italia. Ramane de vazut daca vom gasi o clinica de unde sa primim un raspuns favorabil si pentru rinichiul stang si care ar fi costurile. In orice caz, suntem optimisti si speram ca in continuare, cu ajutorul vostru – inclusiv prin popularizarea blogului si apelului nostru – vom reusi.

Mirela,

Reclame

Entry filed under: Povestea noastra.

Traim in Romania… si asta ne omoara cu zile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ajutor pentru Stefania

Va rugam sa ne ajutati, cu un sfat, cu o experienta, cu o suma de bani, cat de mica, sau macar transmiteti cat mai multor persoane un link catre blogul nostru, pentru a da o sansa la viata acestui copil si o sansa de a ne bucura, pe noi toti, cu zambetul ei. Multumim, din suflet de copil

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 4 urmăritori


%d blogeri au apreciat asta: